Сфера культури як об’єкт державного регулювання - Борисенко, Д. В. (Ефективність державного управління, 2021)
Досліджено характерні особливості культури як об’єкта державного регулювання. Розглянуто різні поняття “культури”, її складові, аспекти та підходи. Визначено специфічні риси сфери культури як об’єкта державного регулювання, а також способи впливу держави на розвиток сфери культури у сучасних умовах.