Сучасні рейтингові оцінки розвитку електронного урядування та інформаційного суспільства - Амосов, О. Ю.; Гордіенко, Л. Ю.; Ющенко, Н. В. (Ефективність державного управління, 2021)
Розглянуто існуючі міжнародні індекси та рейтинги розвитку інформаційного суспільства та електронного врядування. Проаналізовано складові міжнародних індексів та можливість застосування їх для оцінки сучасного стану електронного урядування в країні та регіонах. Обґрунтовано ключові показники для побудови національної вимірювальної системи розвитку електронного урядування.