Тенденції змін антикорупційної політики в Україні - Калашник, Н. С. (Ефективність державного управління, 2019)
Проаналізовано стратегічні напрями запобігання корупції в Україні. Визначено причини їх зміни та суспільний запит на такі дії керівництва держави. Охарактеризовано базові нормативно-правові документи, які регламентують діяльність держави у напрямі запобігання корупції. Базуючись на аналізі останніх змін, визначено тенденції розвитку процесів запобігання корупції, властиві розвитку нашого суспільства на сучасному етапі.