Корпоративна культура, соціальна відповідальність та лідерські вміння керівника як фактори результативності трансформації компетенцій органу публічного управління - Андріїв, М. М. (Ефективність державного управління, 2019)
Обґрунтовано практичну та теоретичну актуальність дослідження і використання впливу корпоративної культури, соціальної відповідальності та лідерських вмінь керівників на забезпечення результативності трансформації компетенцій органів публічного управління. Проаналізовано у площині публічного управління взаємозв’язок процесів розвитку корпоративної культури, соціальної відповідальності, лідерства та визначено їх вплив на забезпечення результативності реалізації органами публічного управління своїх компетенцій. Проаналізовано стилі лідерства та обґрунтовано доцільність ширшого застосування трансформаційного лідерства як найбільш спроможного забезпечити розвиток корпоративної культури та практики соціальної відповідальності органів публічного управління для ефективної реалізації їх компетенцій.