Теоретичні аспекти формування правової культури студентів закладів вищої освіти в Україні - Хаварівська, Г. С. (Ефективність державного управління, 2019)
Розглянуто поняття правової культури, суть правової культури студентів закладів вищої освіти, її зміст, критерії та значення у формуванні громадянського суспільства. Проаналізовано останні дослідження з питань правової культури студентської молоді. Визначено основні завдання, цілі та засоби правового виховання як умови підвищення рівня правосвідомості студентів.