Дотримання рівнів соціального забезпечення в Україні часів незалежності - Шевчук, П. І.; Шевчук, А. П. (Ефективність державного управління, 2019)
Проаналізовано стан дотримання рівнів соціального забезпечення та охарактеризовано особливості формування параметрів соціальних стандартів в Україні і в інших державах світу. Запропоновано перелік заходів, що сприятимуть вирішенню питань щодо зростання життєвого рівня населення України.