Інноваційний розвиток національної економіки України: проблеми та перспективи - Бліщук, К. М.; Третяк, Г. С. (Ефективність державного управління, 2019)
Розглянуто основні засади інноваційного розвитку національної економіки України. Здійснено оцінку діяльності вітчизняних підприємств, які впроваджують інноваційні продукти у свою діяльність. Запропоновано шляхи покращення інноваційного розвитку національної економіки України, враховуючи причини незадовільної ситуації у сфері виробництва і реалізації інноваційної продукції.