Огляд актуальних тенденцій розвитку туристичної галузі в Дніпропетровській області: державно-управлінський аспект - Матвеєва, О. Ю. (Ефективність державного управління, 2019)
Подано огляд актуальних тенденцій розвитку туристичної галузі в Дніпропетровській області у контексті аналітичного супроводу Стратегії розвитку Дніпропетровської області до 2027 р. Наведено проблеми та перспективи модернізації зазначеної галузі з позиції державного управління. Сформовано та розвинуто пропозиції щодо вдосконалення управління галуззю туризму на наступні 5 років.