Складові економічного розвитку територіальної громади - Крайник, О. П. (Ефективність державного управління, 2022)
Проаналізовано складові економічного розвитку окремих територіальних громад. Визначено підходи, які повинні забезпечити якісні зміни на рівні територіальної громади. Показано необхідність застосування інструменту стратегічного планування з урахуванням зарубіжного досвіду та важливість співробітництва територіальних громад для розвитку окремих територій.