Механізми реалізації державної енергетичної політики: теоретико-методичні засади - Майстро, С. В.; Москалюк, С. В. (Ефективність державного управління, 2022)
Досліджено теоретико-методичні засади державної енергетичної політики. Розглянуто різні наукові погляди та методичні підходи щодо визначення сутності та змісту державної енергетичної політики. Визначено сутність та зміст державної енергетичної політики. Виокремлено механізми реалізації державної енергетичної політики.