Роль стратегії мотивації та технології її активізації у забезпеченні розвитку громади великого міста - Андрієнко, А. О. (Ефективність державного управління, 2019)
Досліджено роль стратегії мотивації у забезпеченні розвитку громади великого міста. Визначено зміст мотивації як базової передумови здійснення докорінних змін і перетворень у системі управління міським розвитком та участі у ній громади. Описано технології активізації цього фактору в умовах переходу сучасних міст до закладання основ сталого розвитку з метою збереження природного потенціалу територій та перспективою піднесення економіки й соціальної свідомості на нові рівні якості.