Удосконалення механізму справляння ПДФО для розвитку громад в умовах децентралізації - Бойко, О. (Ефективність державного управління, 2023)
Досліджено роль та місце податку на доходи фізичних осіб у структурі податкових надходжень місцевих бюджетів. Обґрунтовано сутність механізму його справляння. Проаналізовано положення щодо ефективності здійснення податкового контролю за повнотою його надходжень та описано причини необхідності реформування порядку його сплати податковими агентами.