Державне управління у сфері цивільного захисту: грані міжнародного співробітництва в контексті євроінтеграції України - Бойко, О. А. (Ефективність державного управління, 2019)
Проаналізовано стан міжнародного співробітництва України у сфері цивільного захисту. Основний акцент зроблено на співробітництві в рамках Європейського Союзу, Організації Північноатлантичного договору. Обґрунтовано та запропоновано шляхи подальшого поглиблення співробітництва в межах Механізму цивільного захисту Європейського Союзу, двостороннього співробітництва з країнами-членами Європейського Союзу.