Державна політика у сфері охорони культурної спадщини: міжнародний досвід - Овсяник, А. М. (Ефективність державного управління, 2019)
Розглянуто сучасний стан реалізації державної політики у сфері культурної спадщини у зарубіжних країнах. Вивчено зарубіжний досвід розподілу повноважень між органами державної влади та недержавними організаціями, стимулювання участі приватного капіталу та залучення нових джерел фінансування охорони культурної спадщини.