Теоретичні аспекти управління персоналом органів місцевого самоврядування об’єднаних територіальних громад - Кіцак, І. Б. (Ефективність державного управління, 2018)
Проаналізовано основні підходи до визначення понять “посада”, “персонал” та “управління персоналом”. На підставі аналізу теоретичних напрацювань вітчизняних та зарубіжних вчених у галузі публічного управління та адміністрування, а також чинного законодавства України про службу в органах місцевого самоврядування запропоновано визначення поняття управління персоналом органів місцевого самоврядування об’єднаних територіальних громад.