Правове забезпечення митного контролю в Україні - Товт, В. М. (Ефективність державного управління, 2018)
Досліджено теоретичні засади здійснення митного контролю та його правового забезпечення. Здійснено аналіз чинного законодавства, виокремлено основні елементи, які взаємодіють у системі митного контролю. Розкрито сутність та особливості митного контролю при здійсненні зовнішньоекономічної діяльності в умовах формування новітньої ідеології його здійснення в контексті євроінтеграції.