Співробітництво між Україною та ЄС щодо проведення внутрішніх демократичних реформ - Мороз, О. Ю. (Ефективність державного управління, 2018)
Досліджено досягнення останніх років на шляху реалізації політичної частини Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Розглянуто проблеми реформування державної служби, розвитку місцевого самоврядування, проведення адміністративно-територіальної реформи, розвитку електронного урядування. Визначено актуальні завдання у сфері поглиблення внутрішніх демократичних реформ у контексті реалізації політичної частини Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.