Державне управління регіональним розвитком: моделі та особливості запровадження - Войтик, О. Є.; Мазій, Н. Г. (Ефективність державного управління, 2018)
Розглянуто моделі регіонального розвитку, їх компоненти та модель сталого розвитку у взаємозв’язку та балансі зазначених компонентів. Здійснено етимологію та аналіз соціальної складової регіонального розвитку в країнах ЄС та США. Проаналізовано значення та місце регіональної політики в умовах глобалізації та інтеграції з використанням стратегічного планування та стратегічного управління.