Удосконалення складання маршрутів руху інкасаторських автомобілів у підрозділах Національного банку України за допомогою сучасних комп’ютерних технологій - Матвіїшин, Є. Г.; Федець, А. В. (Ефективність державного управління, 2018)
Обґрунтовано необхідність удосконалення складання маршрутів руху інкасаторських автомобілів у підрозділах Національного банку України. Запропоновано використовувати алгоритм інформаційно-аналітичного аналізу можливих варіантів маршрутів перевезення цінностей, що дає змогу вибрати такі маршрути, яким відповідають найменші транспортні витрати, а ризики втрат цінностей не зростають.