Синергетизм процесів управління соціально-економічними системами - Загорський, В. С.; Ліпенцев, А. В. (Ефективність державного управління, 2018)
Проаналізовано розвиток теоретичних основ і поглиблення методологічних, концептуальних та методико-прикладних основ методології синергетичного підходу до управління розвитком соціально-економічних систем. Досліджено постулати класичної економічної теорії і синергетики. Сформульовано положення, на яких повинен базуватись синергетичний підхід в управлінні економічними процесами.