Реформування державної служби в Україні в контексті політичної асоціації між Україною та ЄС (компетенційний вимір) - Карпа, М. І. (Ефективність державного управління, 2018)
Розкрито нормативно-правові аспекти здійснення реформування державної служби у межах розвитку системи публічного управління за європейськими стандартами відповідно до Угоди про асоціацію між Україною і ЄС. Здійснено аналіз основних напрямів реформування системи державної служби у контексті формування та реалізації компетенцій органами публічної влади. Виявлено ризики у процесах забезпечення ефективного реформування державної служби в Україні.