Концептуальні основи розвитку малого та середнього агробізнесу як об’єкта державного впливу - Дзядук, Г. О. (Ефективність державного управління, 2018)
Узагальнено концептуальні основи розвитку малого та середнього агробізнесу як об’єкта державного впливу. Розглянуто цю категорію як складову аграрного сектора економіки, інституту підприємництва та як чинник територіальних змін. Запропоновано рівні розвитку малого та середнього агробізнесу, на яких має здійснюватися виважене державне регулювання (мікрорівень, локальний, регіональний, національний, наднаціональний, міжнародний).