Ассессмент-центр публічних службовців: специфічні ознаки та вимоги - Черненко, Н. М. (Ефективність державного управління, 2018)
Теоретично узагальнено та систематизовано погляди вчених щодо визначення поняття “ассессмент-центр”. Охарактеризовано систему оцінювання публічних службовців. Визначено сучасні методи оцінки публічних службовців, обґрунтовано необхідність створення ассессмент-центру, виявлено його специфічні ознаки та вимоги.