Роль комунікації в реалізації компетенцій органів публічної влади - Дзяна, Г. О.; Андріїв, М. М. (Ефективність державного управління, 2018)
Обґрунтовано роль комунікації в реалізації компетенцій органів публічної влади в сучасних умовах переходу до суспільства сталого розвитку. Доведено, що успішність держави в проведенні реформ залежить від компетенцій органів публічної влади, реалізованих на підставі компетентних дій публічних службовців у процесі комунікації із суспільством.