Проблеми та перспективи розвитку інклюзивної освіти в Україні - Крилошанська, Л.; Ундір, В. (Ефективність державного управління, 2023)
Розглянуто особливості запровадження інклюзивної освіти в Україні в контексті євроінтеграції. Проаналізовано динаміку реалізації інклюзивного навчання в контексті реформи системи освіти. Розглянуто складові підготовки системи освіти до реалізації процесу інклюзії як для педагогів, так і для дітей з особливими освітніми потребами та основні проблеми формування освітнього середовища.