Державне регулювання сфери малого підприємництва: оцінка ефективності - Поліщук, Г. О. (Ефективність державного управління, 2017)
Проведено аналіз понять “державна підтримка” та “державне регулювання”. Розглянуто організаційно-правові засади реалізації державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності відповідно до чинного законодавства України. Проведено порівняльний аналіз принципів державного регулювання у сфері малого підприємництва Великобританії та України. Розглянуто ефективність державного регулювання з економічного боку та шляхом узагальнення кількісних і якісних показників і характеристик, які використовуються різними експертами.