Фінансове забезпечення інноваційного розвитку Чернівецької області - Матвіїшин, Є. Г.; Семенко, М. М. (Ефективність державного управління, 2017)
Викладено теоретичні аспекти фінансування інноваційного розвитку регіону, проаналізовано його динаміку впродовж 2012 – 2016 рр. у Чернівецькій області. Визначено основні джерела, з яких фінансуються інноваційні розробки в області. Запропоновано прямі та непрямі методи впливу публічного управління на процеси фінансового забезпечення інноваційного розвитку регіону.