Проблеми правового регулювання інвестиційної діяльності в Україні - Федорчак, О. В. (Ефективність державного управління, 2017)
Розглянено проблеми правового регулювання інвестиційної діяльності в Україні. Проаналізовано зміст основних законодавчих актів, що регулюють інвестиційну діяльність. Виокремлено проблеми, що перешкоджають залученню інвестицій в Україну. Запропоновано шляхи вирішення цих проблем для покращення інвестиційного клімату.