Державна політика розвитку малого та середнього підприємництва в Україні у контексті результативності - Чемерис, О. М. (Ефективність державного управління, 2018)
Проведено аналіз нормативно-правових та програмних документів у сфері розвитку малого та середнього підприємництва в Україні та виокремлено їх основні недоліки. Запропоновано структуру аналітичних процедур при формуванні державної політики розвитку малого та середнього підприємництва та розроблено практичні рекомендації щодо підвищення її результативності.