Забезпечення органами державної влади права особи на життя з дотриманням гарантій віросповідання - Корнат, О. А. (Ефективність державного управління, 2018)
Проаналізовано юридичні аспекти забезпечення органами державної влади права особи на життя з дотриманням гарантій віросповідання. Наведено аналіз чинного законодавства в контексті регулювання державою Україна питання релігії та діяльності релігійних організацій. Звернено увагу на кримінально-правове регулювання порушення чинного законодавства щодо свободи віросповідання, а також з’ясовано умови правомірності обмеження права особи на свободу віросповідання.