Методи комплексного аналізу державної політики в галузі медсестринства - Шегедин, Я. Ю. (Ефективність державного управління, 2018)
Унаслідок дослідження та адаптації системного, проблемного, причинно- наслідкового методологічних підходів до аналізу державної політики у сфері охорони здоров’я запропоновано загальну модель комплексного аналізу державної політики в галузі медсестринства, яка може бути застосована для вивчення механізмів реалізації державної політики в галузі медсестринства на регіональному рівні в сучасних умовах здійснення децентралізації, реформування системи охорони здоров’я та адміністративно-територіального устрою України. Зазначено, що саме в цьому напрямку доцільно провадити подальші дослідження.