Участь громадян в управлінні освітою через структури громадянського суспільства - Кононенко, О. Б. (Ефективність державного управління, 2018)
Проаналізовано стан розвитку партнерства органів публічного управління освітою та організацій громадянського суспільства у галузі освіти в Україні.