Регіональні аспекти структурної перебудови економіки України - Куйбіда, С. В. (Ефективність державного управління, 2018)
Узагальнено основні проблеми розвитку економіки в сучасній Україні і запропоновано напрями її структурної перебудови в регіональному контексті. Обґрунтовано, що поряд із негативними змінами в економіці регіонів (розрив господарських зв’язків із Російською Федерацією, АР Крим, окремими територіями Донецької та Луганської областей тощо) в Україні є достатні передумови для прискорення економічного розвитку, зокрема шляхом використання можливостей нових економічних тенденцій й практичного запровадження нової концепції – розумної спеціалізації регіонів.