Еволюція податкової системи України - Бойко, О. Я. (Ефективність державного управління, 2018)
Проаналізовано податкову систему України та ключові етапи її формування з моменту становлення України як незалежної держави. Обґрунтовано положення, що податкова система України зазнає трансформацій від початкових етапів її формування до приведення її у відповідність до ринкових відносин та вдосконалення, із урахуванням економічних законів в умовах перехідної економіки.