Правовий та організаційний механізми реалізації на регіональному рівні державної політики в галузі медсестринства - Шегедин, Я. Ю. (Ефективність державного управління, 2018)
Проаналізовано наукові дослідження із питань державної політики у сфері охорони здоров’я та поглиблено зміст і деталізовано структуру правового й організаційного механізмів її реалізації на регіональному рівні в галузі медсестринства. Визначено основні проблеми, запропоновано заходи щодо удосконалення правового та організаційного механізмів реалізації державної політики в галузі медсестринства на регіональному рівні.