Генеза інституту власності та роль держави в трансформації відносин власності - Зюзь, Д. В. (Ефективність державного управління, 2018)
Проаналізовано погляди науковців щодо інституту власності, сформовано понятійний апарат, що характеризує відносини у сфері власності, визначено роль держави в трансформації відносин власності як передумови розвитку суспільства.