Особливості статистичного обліку міграційних процесів - Труш, О. О.; Гузь, В. В. (Ефективність державного управління, 2018)
Розглянуто особливості статистичного обліку міграційних процесів. З’ясовано його основні проблеми. Визначено, що актуальним для їхнього державного регулювання є реальна оцінка сучасних міграційних процесів в Україні. Запропоновано створити передумови для перетворення реєстру Міграційної служби України у повноцінний реєстр населення.