Інформаційна технологія та формула управління змінами - Серант, А. Й.; Огірко, І. В.; Огірко, О. І. (Ефективність державного управління, 2018)
Розглянуто підходи до проведення змін, особливості формування організацій в умовах змін, форми і методи проведення змін. Проаналізовано особливості проведення змін стосовно функціональних блоків, застосування теорії та методології проведення змін. Досліджено моделі та методи змін та технологій управління, обґрунтовано процес управління змінами на основі сучасних інформаційних технологій.