Інституціональний зміст та методологічний потенціал понять “середовище”, “інфраструктура” та “механізм” публічно-приватного партнерства - Фоменко, О. П. (Ефективність державного управління, 2018)
Розкрито інституціональний зміст та методологічний потенціал понять “середовище”, “інфраструктура” та “механізм” публічно-приватного партнерства, зв’язок та співвідношення інститутів глобального, національного та локального рівнів, їх взаємодоповнюваність.