Стандартизація як інструмент оптимізації бізнес-процесів на торгівельних підприємствах - Шорохов, В. В. (Ефективність державного управління, 2018)
З’ясовано особливості організації системи управління підприємством. Досліджено закордонний досвід стандартизації бізнес-процесів. Визначено стандарти бізнес-процесів на торгівельних підприємствах. Розроблено підхід до оптимізації бізнес-процесів на торгівельних підприємствах у сучасних умовах господарювання.