Аудит ефективності як засіб покращення фінансового контролю в системі освіти - Калиневич, Г. М. (Ефективність державного управління, 2018)
Розглянуто основні підходи до впровадження аудиту ефективності як засобу покращення фінансового контролю в системі освіти. Проаналізовано особливості застосування аудиту ефективності в розвинутих країнах і можливості застосування передового досвіду в українських реаліях. Обґрунтовано пропозиції щодо впровадження аудиту ефективності в освітній сфері на основі удосконалення законодавчої бази, а також покращення організаційного, кадрового та наукового забезпечення цього процесу.