Розвиток малого і середнього підприємництва в Україні в контексті міжнародної співпраці - Матвіїшин, Є. Г.; Третяк, Г. С. (Ефективність державного управління, 2018)
Розглянуто стан підтримки розвитку малого і середнього підприємництва в Україні. Проведено аналіз реалізації проектів міжнародної технічної допомоги, які були скеровані на це. Визначено пріоритетні напрями підтримки розвитку малого і середнього підприємництва в Україні, зокрема в аспекті міжнародної співпраці. Запропоновано включати у програми регіонального розвитку відповідні заходи.