Питання статутів територіальних громад в інформаційно-методичній літературі в умовах реформи децентралізації - Заяць, Д. Д. (Ефективність державного управління, 2018)
Розглянуто інформаційно-методичну літературу, що вийшла друком за час проведення реформи децентралізації. З’ясовано, що проблематика статутів територіальних громад далеко не у всіх публікаціях займає належне місце.