Досвід державного управління системою пенсійного забезпечення (на прикладі Франції) - Салькова, Т. В. (Ефективність державного управління, 2018)
Розглянуто досвід державного управління системою пенсійного забезпечення у Франції. Визначено механізми, які спрямовані на удосконалення та підвищення ефективності управління в сфері пенсійного забезпечення населення.