Інституційний механізм державного управління - Федорчак, О. В. (Ефективність державного управління, 2018)
Розкрито зміст категорії “інституційний механізм державного управління”. Проаналізовано і систематизовано існуючі наукові підходи до його трактування. Визначено основні складові інституційного механізму державного управління.