Інформаційне забезпечення діяльності туристичних підприємств - Маковей, Ю. П. (Ефективність державного управління, 2019)
Розглянуто загальну ситуацію щодо розвитку туристичної галузі у Львівській області. Обґрунтовано суть інформаційного забезпечення туристичної галузі та його особливості і необхідність у зазначеній сфері. Проаналізовано інформаційні технології, які застосовуються на сьогодні у сфері інформаційного забезпечення туристичної галузі. Узагальнено пропозиції щодо покращення інформаційного забезпечення туристичної галузі в у місті Львові та області. Зокрема, зроблено акцент на статистичній інформації, яка є засобом покращення ситуації в туристичній галузі.