Інформаційний механізм державно-громадської співпраці у сфері протидії поширенню ВІЛ/СНІДУ в Україні - Лучинська, О. В. (Ефективність державного управління, 2016)
Охарактеризовано особливості інформаційного механізму державно-громадської співпраці у сфері протидії поширенню ВІЛ/СНІДу та наявні проблеми інформаційного забезпечення. Проаналізовано особливості інформаційного забезпечення державно-громадської співпраці в цій сфері та наявні проблеми в законодавстві. Запропоновано шляхи вдосконалення інформаційного механізму державно-громадської співпраці у сфері протидії поширенню ВІЛ/СНІДу.