Сучасні форми іноземних інвестицій як об’єкти державного регулювання - Федорчак, О. В. (Ефективність державного управління, 2016)
Розглянуто сутність сучасних форми іноземних інвестицій. Розширено існуючу класифікацію інвестицій шляхом включення нових класифікаційних позицій (“brown field” та “green field” інвестицій). Описано особливості зазначених видів інвестицій та основні моделі і режими їх державного регулювання.