Прогнозування як складова аналітичної діяльності органів державної влади - Дяченко, Н. П. (Ефективність державного управління, 2016)
Здійснено класифікацію видів прогнозів та принципів їх формування. Проаналізовано стан прогнозно-експертної діяльності. Виявлено механізми сприяння ефективності прогнозування.