Активізація факторів ефективності комунікації в державному управлінні - Ганущин, С. Н. (Ефективність державного управління, 2016)
Здійснено аналіз та узагальнення щодо наукових підходів до змісту категорії ефективності в економічних науках і державному управлінні, визначення критеріїв і факторів забезпечення ефективності комунікацій в державному управлінні та способів їх активізації. Запропоновано схему комплексу факторів підвищення ефективності комунікацій, яка може слугувати основою, алгоритмом розроблення методик кількісної та якісної оцінки ефективності комунікацій в державному управлінні.